Вєра Пінчук

2009 р.н.
Україна, м. Київ

Таланти:
Естрадний спів, фортепіано, гітара, театральне мистецтво, моделінг, балет та сучасні танці, живопис

Програма просування талантів Hollywood

Mademoiselle chante le blues

Mademoiselle chante le blues (Didier Barbelivien)

Не твоя війна

“Не твоя війна” (Святослав Вакарчук)

Про талант

Вєра розповідає про себе:

“З трьох з половиною років я з захопленням навчалась балету і грі на фортепіано. Це були дві справжні любові. Балет виховав в мені, крім гнучкості, ще й дисципліну. В чотири рочки додався ще спів.

Тепер я навчаюсь на відділі естрадного вокалу у Київській школі мистецтв №2 ім. М. Вериківського та планую пов’язати свою майбутню кар’єру зі сценою, стати співачкою. І всі мої захоплення доповнюють основну мрію.

Мої уподобання також – фігурне катання та акторська майстерність.

Активно навчаюсь у театральній школі в Німеччині та виступаю на сцені театру. Малечею, балериною, підкорювала Національну Оперу України, а цьогоріч танцювала на сцені Метрополь театру в місті Бремен.

Минулого року закінчила модельну школу Kostromichova.

Захоплено граю на фортепіано. Самотійно вивчила гру на гітарі і маю в своєму репертуарі більше 100 каверів різними мовами.

Хочу максимально точно передавати глядачеві свої почуття, ділитися своєю творчістю. Саме тому усі свої відеокліпи я створюю та монтую сама.”

Фото

Конкурсні сторінки

Вєра Пінчук

Вєра Пінчук

Вєра Пінчук, 14 років, на міжнародному конкурсі Сузір’я Україна-Європа. 22-й сезон.

Нові конкурсні публікації цього артиста з’являтимуться на цій сторінці.

Це персональна творча сторінка-портфоліо за програмою просування талантів в Україні, Європі і США Hollywood Promo. Ви можете отримати таку сторінку через участь у конкурсах або замовивши безпосередньо тут.

5/5