NEW YORK STARLIGHTS

МІЖНАРОДНІ КОНКУРСИ І ПРОСУВАННЯ ТАЛАНТІВ

30898
Конкурс New York Starlights talent contest | Алея Зірок України – всеукраїнські та міжнародні конкурси

 Також дивіться: УСІ КОНКУРСИ

Хто вже знає наші правила, може одразу перейти до ЗАЯВКИ НА УЧАСТЬ

For New Yorkers: you can help us show the creative works of Ukrainian talents in your city. Join the cultural exchange.

Це конкурс і творча освітня програма, яка навчає, а також публікує, рекламує і просуває творчі роботи учасників, яка робить таланти відомими, а викладачам допомагає з атестацією.

ВАЖЛИВО: Учасники наших конкурсів додаються в продюсерський каталог Алея Талантів України, рейтинговий каталог Алея Зірок України. Публікують власні творчі онлайн портфоліо. Просуваються в Україні, Європі і США (програми Hollywood Promotion, Алея Зірок України: Історії Успіху тощо). Стають резидентами міжнародної мережі талантів, яка зберігає творчий шлях і досягнення кожного учасника. Творчі роботи конкурсантів додаються в Національний Творчий Фонд, подаються для рейтингування в Національний Творчий Чарт, публікуються в міжнародній мережі творчих новин Head News Network.

Учасники також можуть отримати диплом з фото, додаткові кубки і медалі, сертифікати, публікацію новин про себе, зіркові сторінки-портфоліо (Hollywood і Star Pages) на Алеї Зірок України і в Star Journal – Зоряному журналі, а також – запрошення на конкурси міжнародної мережі талантів Constellation World Talent Network.

Конкурс оптимальний для атестації викладачів – дипломи, подяки і сертифікати містять усю необхідну інформацію, а також додаткову, яка потрібна конкретному викладачеві в конкретному випадку (зазначайте це в заявках). Також додано пакет участі “Стандарт+Сертифікат” з сертифікатом підвищення кваліфікації на 10 годин. Конкурсант отримує диплом (а вчитель – подяку і сертифікат) свого фахового конкурсу (конкурс піаністів, конкурс композиторів, конкурс співаків, конкурс художників, конкурс танцюристів тощо).

Для всіх, хто вже знає наші правила, швидкий перехід:
номінації | оплата | заявка

Цей конкурс – учасник Національного Творчого Фонду і міжнародного Золотого фонду творчості.

Національний творчий фонд | Алея Зірок України - всеукраїнські та міжнародні конкурси

Цей сезон приймає заявки до 29-го травня включно. Конкурс відбувається постійно, сезон за сезоном, тому творчі роботи можна подавати в будь-який день, одразу, коли вони готові для показу міжнародному журі та аудиторії Алеї Зірок в Україні, Європі і США – в поточний або в наступний сезон.

Якщо вам потрібні результати і документи конкурсу до певної дати, зазначте це в коментарі до заявки.

Спілкування адміністрації з конкурсантами відбувається через Вайбер 093 857-03-88 або електронною поштою. Іноді ми телефонуємо учасникам, щоб уточнити деякі нюанси.

Конкурс Зоряні вогні Нью-Йорка | New York Starlights talent contest | Алея Зірок України - всеукраїнські та міжнародні конкурси
Ось як штучний інтелект побачив наші Зоряні вогні Нью-Йорка. Жовто-блакитно. 🙂

New York Starlights – творчі конкурси міжнародної мережі талантів Constellation World Talent Network і національної творчої екосистеми Алея Зірок України.

Ці конкурси працюють в кількох варіантах. Ви можете отримати дипломи, подяки і сертифікати:

– міжнародного або всеукраїнського варіанту конкурсу;
– однотурового чи двотурового варіанту конкурсу;
– повністю дистанційного конкурсу або з одним очним туром;
– диплом, подяку і сертифікат українською або англійською мовою.

Вкажіть потрібний вам варіант у коментарі до заявки (заявка нижче, під положенням).

Конкретний фах конкурсу вказується в дипломі кожного учасника.

Конкурси ідеальні для атестації в Україні. Іноземні учасники конкурсів успішно представляють свої конкурсні портфоліо і документи в навчальних закладах Європи і США.

Положення конкурсів

Номінації (фахові конкурси)

Це міжнародна творча конкурсна система, яка проводить міжнародні фахові двотурові конкурси:

– конкурс співаків;
– конкурс авторів пісень;
– конкурс композиторів;
– конкурси музикантів-інструменталістів:
–– фортепіано;
–– струнні інструменти;
–– духові інструменти;
–– ударні інструменти;
–– народні інструменти;
– конкурс вокально-інструментальний (бандуристи тощо);
– конкурс диригентів;
– конкурс концертмейстерів (в т.ч. хору, оркестру; ілюстратор);
– конкурс музично-теоретичний (у форматі текстів, презентацій, аудіо, відео);
– конкурс авторів музичних, освітніх і інших відео;
– конкурс авторів віршів та прози;
– конкурс акторів (в т.ч. читців) і режисерів (театр і кіно);
– конкурс теле- і радіоведучих;
– конкурс моделей (фото і відео, дефіле, косплей тощо);
– конкурс художників;
– конкурс фотохудожників;
– конкурс скульпторів;
– конкурс дизайнерів (в т.ч. одягу, театрів мод);
– конкурс майстрів декоративно-ужиткового мистецтва;
– конкурс танцюристів і хореографів;
– конкурс артистів цирку;
– конкурс вчителів (педагогічна майстерність; навчальні, методичні матеріали);
– конкурс фото і відео з фізичної культури (навчальні, художні, кумедні тощо);
– конкурс бібліотечних фото і відео (виставки, тематичні заходи тощо);
– інші мистецтва.


Запрошуються солісти і колективи. Будь-яка кількість учасників, будь-який вік, всі рівні майстерності.

Кожен фіналіст отримує диплом (а вчитель – подяку) свого фахового конкурсу.

Конкурси відбуваються в два тури. Перший тур безкоштовний відбірковий, очний/дистанційний (за викликом журі і продюсерів, якщо є необхідність – конкурсні очні фахові і продюсерські перегляди і прослуховування, з урахуванням безпекової ситуації). Другий тур фінальний, який публікує творчі роботи, оцінює їх, коментує, нагороджує, рекламує і просуває таланти. Очність і двотуровість конкурсів зазначаються в дипломах і подяках.

Якщо ви не маєте можливості або необхідності бути присутніми на очному відборі, ви можете брати участь в конкурсах повністю дистанційно.

Увага! В цьому році конкурс працює дистанційно через війну.

Для всіх, хто вже знає наші правила, швидкий перехід:
оплата | заявка

Цікавинки конкурсів

  1. Крім диплому, кожен конкурсант-фіналіст отримує персональну сторінку в сезоні. Ця сторінка рекламується в мережі (в залежності від обраного пакету). Тому просимо подавати для публікації, крім відео творчих робіт, також цікаві портретні фото гарної якості. Ці фото беруть участь в додатковому конкурсі іміджевих фото виконавців і авторів. А це додаткова реклама для учасників.
  2. Всі сторінки конкурсантів представлені на Алеї Талантів національної творчої екосистеми Алея Зірок України.
  3. Цікаві творчі роботи також публікуються в творчих новинах.
  4. Найкращі творчі роботи представляються на Алеї Зірок України.
  5. Конкурс також є офіційним відбором кандидатів в номінанти на Суперпремію року, яка вручається за підсумками творчого року кращим співакам, музикантам-інструменталістам, авторам пісень, композиторам (в т.ч. аранжувальникам), танцюристам, хореографам, акторам, режисерам, художникам, вчителям тощо.
  6. Конкурсанти, які вибирають пакет Hollywood (або Constellation), отримують додаткову персональну творчу сторінку-портфоліо, яка не залежить від конкурсів і сезонів, яка спеціально налаштована на просування для міжнародної аудиторії – щоб талант знаходили навчальні заклади, колеги і роботодавці (наприклад, менеджери музичних лейблів, кіностудій і т.д. коли шукатимуть артистів, співаків, авторів пісень, саундтреків тощо).
  7. Учасник також може отримати представницьку сторінку в Зоряному журналі.
  8. Найцікавіші творчі роботи публікуються також на сайті міжнародної мережі талантів Constellation World Talent Network, в т.ч. можуть подаватися на конкурси CWTN від ТО “Сузір’я Україна” для додаткового рекламування талантів і отримання додаткових коментарів і порад фахівців (таке подання є безкоштовим для конкурсанта).
  9. Конкурсанти, які представили цікаві творчі роботи, отримали Перше місце або Grand Prix і серйозно налаштовані стати відомими авторами та/або виконавцями, за рішенням журі можуть отримати сертифікати на просування на суму до 100.000 гривень.

Це офіційні міжнародні конкурси Національної творчої екосистеми Алея Зірок України, міжнародної мережі талантів Constellation World Talent Network, творчого об’єднання Сузір’я Україна, продюсерського центру AdverMAN і ГО Креативні Екосистеми.

Ми хочемо, щоб українські таланти ставали європейськими і світовими зірками. Ми представляємо українські творчі роботи в Європі і в світі.

Що подавати

На конкурси подаються фото творчих робіт (а також фото конкурсантів для персональних сторінок у сезонах), аудіо і відеозаписи живих виступів, а також студійні записи.

Живі очні виступи представляють поточну майстерність виконавців, записи формують персональні сторінки учасників, на основі яких здійснюється рекламування, просування артистів, збирання аудиторії, створення портфоліо артистів, створення брендів.

Будь ласка, подавайте фото, аудіо і відеозаписи високої якості (виходячи з ваших реальних можливостей).

Хто бере участь

Учасники можуть бути будь-якого віку, рівня майстерності і стану здоров’я. Конкурсантів з особливими потребами підтримуємо.

Як взяти участь

1. Заповніть заявку на участь в конкурсі (заявка нижче, під цим текстом).

2. Ви отримаєте відповідь на ваш email від адміністраторів – ваша заявка прийнята або є додаткові запитання.

3. Журі і продюсери можуть запросити вас на очні відбіркові перегляди і прослуховування.

4. Ваша творча робота (роботи) публікується на сайті у розділі сезону конкурсу з фото і відео (чи аудіо), посилання на які ви надали в заявці.

5. Журі і продюсери слухають і дивляться вашу творчу роботу, за результатами двох турів визначають ваше місце у сезоні, коментують творчі роботи, виписують дипломи учасникам та подяки вчителям і школам, пропонують подальше спілкування, подальший розвиток. Цей конкурс для того, щоб показувати таланти, вдосконалюватися, створювати і публікувати пісні і музику, танці, акторські роботи, ставати професіоналами креативних індустрій, зірками і суперзірками.

Для всіх, хто вже знає наші правила, швидкий перехід:
оплата | заявка

Що отримують конкурсанти

Учасник конкурсу отримує місце у своїй номінації (фаховому конкурсі) і віковій категорії:

  • володар Grand Prix;
  • лауреати І, ІІ, ІІІ ступеня (І, ІІ, ІІІ місце);
  • учасник конкурсу;

а також

  • диплом (диплом з фото), подяку, сертифікат, медаль, статуетку, кубок – в залежності від місця, обраного пакету участі або на замовлення;
  • персональну сторінку в сезоні конкурсу;
  • місце в продюсерському каталозі "Алея Талантів України" (автоматично), в рейтинговому каталозі "Алея Зірок України" і в Національному чарті (за рішенням журі)
  • базову рекламу і просування в мережі (автоматично);
  • рекламну новину в ЗМІ (на замовлення);
  • представницьку зіркову сторінку-портфоліо таланта (якщо є в пакеті участі або на замовлення);
  • сертифікат на суму до 100.000 грн (цільовий, на просування і рекламування конкурсанта і його творчих робіт за програмами Hollywood Promotion, Star Talent Pages та Алея Зірок: Історія Успіху – за рішенням фахового і продюсерського журі);
  • грошовий приз на суму до 3000 грн (за рішенням фахового і продюсерського журі);
  • всі творчі роботи всіх учасників додаються в Національний творчий фонд;
  • спеціальні відзнаки і пропозиції.

Зразки дипломів

Конкурсант може замовити диплом з фото на додачу до стандартного або замість нього.

Диплом конкурсу New York Starlights - Алея Зірок України
Диплом конкурсу New York Starlights - Алея Зірок України

Конкурс рекламує і просуває творчі роботи, авторів і виконавців.

Конкурсанти можуть замовити собі додаткові призи (медаль, статуетку, кубок), диплом з фото, зіркову сторінку-портфоліо, персональну фотогалерею, плейліст-концерт тощо. І рекламну новину в ЗМІ.

Принцип конкурсу – екзаменаційний. Учасники не «виштовхують» один одного, а отримують те, на що заслуговують цього разу.

Для всіх, хто вже знає наші правила, швидкий перехід:
оплата | заявка

Вікові категорії

– 3–6 років
– 7–10 років
– 11–14 років
– 15–18 років
– 19–25 років
– 26–39 років
– 40–59 років
– 60+ років
– Змішана вікова категорія
– Вчитель + учень
– Творча родина

Кількісні категорії

МУЗИКАНТИ:
– Соло
– Дует
– Тріо
– Ансамблі, хори, оркестри (будь-які кількість і склад)

ТАНЦЮРИСТИ:
– Соло
– Дует
– Тріо
– Мала форма (від 4 до 7 учасників)
– Ансамбль (від 8 до 14 учасників)
– Формейшн (від 15 і більше учасників)

Критерії оцінювання

ВОКАЛІСТИ:
– Точність інтонації, звуковедення, діапазон, віртуозність володіння голосом, дикція, динаміка;
– Сценічність, артистизм, харизма, емоційність;
– Культура поведінки на сцені (в кадрі);
– Костюм (навіть якщо співаєте вдома, додайте виразності образу, який передаєте піснею);
– Оригінальність, художня цінність та відповідність репертуару віку виконавця;
– Глибина розуміння художнього образу;
– Художня якість текстів (для авторів пісень – ви можете наспівати слова або навіть начитати їх).
etc

ІНСТРУМЕНТАЛІСТИ:
– Складність музичного твору.
– Музичність. Передача глибини і яскравості твору.
– Технічність виконання.
– Індівідуальність виконання. Трактування.
etc

ТАНЦЮРИСТИ:
– Лексика та драматургія номеру.
– Техніка виконання.
– Розкриття художнього образу.
– Артистизм.
– Відповідність музичної теми і змістової складової номеру.
– Відповідність обраної тематики віку виконавців.
etc

АКТОРИ:
– Володіння голосом (динаміка, сила, тембр тощо).
– Дикція.
– Емоційність, виразність, харизма.
– Вплив на слухача/глядача (здатність зацікавити, захопити увагу тощо).
– Розуміння твору з точки зору логіки, композиції (вміння передати – кульмінаційний момент тощо).
– Вміння відчути жанр твору.
– Акторська дія в межах кадру.
– Сценічна культура.
etc

ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО:
– Оригінальність авторського задуму та його втілення.
– Художньо-естетична цінність.
– Художня майстерність, композиційне і кольорове рішення тощо.
– Повнота розкриття художнього образу.
etc

Стан здоров’я

В конкурсі мають право брати участь конкурсанти будь-якого стану здоров’я. Ви можете представляти власні творчі роботи так, як вам зручно.

Мета конкурсу – допомогти всім дітям, підліткам та молоді стати відомими авторами і виконавцями. Людям будь-якого віку і стану здоров’я – жити повним творчим життям.

Оплата

МУЗИКА, ТЕАТР, ЛІТЕРАТУРА:

Одна творча робота:

Пакет “Стандарт” = 340 грн.
В пакеті: диплом учасника з місцем, персональна сторінка учасника, подяка вчителю, базова реклама учасника.

До пакету можна додати диплом з фото (100 грн), додаткову медаль (60 грн), статуетку (250 грн), кубок (350 грн), а також зіркову сторінку-портфоліо і новину про себе в міжнародній мережі творчих новин. Зазначте ваш вибір у коментарі до заявки.
___

Пакет “Стандарт + Сертифікат” = 600 грн.
В пакеті: диплом учасника з місцем, персональна сторінка учасника, базова реклама учасника, медаль, подяка вчителю, сертифікат підвищення кваліфікації на 10 годин для вчителя.

До пакету можна додати диплом з фото (100 грн), додаткову медаль (60 грн), статуетку (250 грн), кубок (350 грн), а також зіркову сторінку-портфоліо і новину про себе в міжнародній мережі творчих новин. Зазначте ваш вибір у коментарі до заявки.
___

Пакет “Срібний” = 500 грн.
В пакеті: диплом учасника з місцем, медаль, персональна сторінка учасника, подяка вчителю, сертифікат вчителя, публікація в соцмережах, рекламний пакет “Старт”.

До пакету можна додати диплом з фото (100 грн), додаткову медаль (60 грн), статуетку (250 грн), кубок (350 грн), а також зіркову сторінку-портфоліо і новину про себе в міжнародній мережі творчих новин. Зазначте ваш вибір у коментарі до заявки.
___

Пакет “Золотий” = 800 грн.
В пакеті: диплом учасника з місцем, зіркова статуетка, медаль, персональна сторінка учасника, подяка вчителю, сертифікат вчителя, публікація в соцмережах, рекламний пакет “Юніор”. Творчі роботи подаються для рейтингування в Національний Творчий Чарт.

До пакету можна додати диплом з фото (100 грн), додаткову медаль (60 грн), статуетку (250 грн), кубок (350 грн), а також зіркову сторінку-портфоліо і новину про себе в міжнародній мережі творчих новин. Зазначте ваш вибір у коментарі до заявки.
___

Пакет “Hollywood” = 1000 грн.
В пакеті: диплом учасника з місцем, сертифікат учасника, персональна сторінка учасника, подяка вчителю, сертифікат вчителя, публікація в соцмережах, рекламний пакет “Юніор”, а також персональна творча Hollywood–сторінка (портфоліо) артиста, яка бере участь в представленні таланта міжнародній аудиторії також в каталозі Hollywood UA. Творчі роботи подаються для рейтингування в Національний Творчий Чарт.

До пакету можна додати диплом з фото (100 грн), додаткову медаль (60 грн), статуетку (250 грн), кубок (350 грн), а також зіркову сторінку-портфоліо і новину про себе в міжнародній мережі творчих новин. Зазначте ваш вибір у коментарі до заявки.
___

Програма Hollywood для талантів України

Пакет “WORLD” = 1500 грн.
Українські учасники конкурсів можуть одночасно представити свої творчї роботи на конкурсі міжнародної платформи Constellation World Talent Network і отримати другий диплом зі знижкою. Два конкурси і два дипломи за 1500 грн (зазвичай участь в міжнародних конкурсах на платформі Constellation World Talent Network коштує від 50-ти євро за одну творчу роботу).

В пакеті: 2 дипломи учасника з місцем, сертифікат учасника, персональні сторінки учасника в Творчій екосистемі Алея Зірок України і в Міжнародній мережі талантів Constellation World Talent Network, подяка вчителю, сертифікат вчителя, публікація в соцмережах, рекламний пакет “Юніор”. Кубок одного конкурсу і медаль іншого конкурсу. Творчі роботи подаються для рейтингування в Національний Творчий Чарт.

До пакету можна додати диплом з фото (100 грн), додаткову медаль (60 грн), статуетку (250 грн), кубок (350 грн), а також зіркову сторінку-портфоліо і новину про себе в міжнародній мережі творчих новин. Зазначте ваш вибір у коментарі до заявки.
___

Пакет “CONSTELLATION” = 2700 грн (узгоджуйте з адміністратором).
Учасник конкурсу отримує Star Page – “Зоряну сторінку” для представлення себе як артиста і збирання свого портфоліо, а також Promo Page – сторінку для активного просування і рекламування нових творчих робіт на Європу і США в Міжнародній мережі талантів Constellation World Talent Network. Або Star Page в Зоряному журналі Star Journal і таке ж просування.

В пакеті також диплом учасника з місцем, сертифікат учасника, персональна сторінка учасника, подяка вчителю, сертифікат вчителя, публікація в соцмережах. Творчі роботи подаються для рейтингування в Національний Творчий Чарт.

До пакету можна додати диплом з фото (100 грн), додаткову медаль (60 грн), статуетку (250 грн), кубок (350 грн), а також зіркову сторінку-портфоліо і новину про себе в міжнародній мережі творчих новин. Зазначте ваш вибір у коментарі до заявки.
___

Для всіх пакетів. За кожну другу (третю і т.д.) творчу роботу від одного і того ж конкурсанта в одному і тому ж пакеті = 50% від ціни цього пакета. Якщо подаються декілька творчих робіт в різних пакетах, першою іде робота в старшому пакеті.

→ Будь ласка, не забувайте, крім відео з творчими роботами, надавати портретні фото учасників – персональні сторінки конкурсантів рекламуються в мережі.

ОБРАЗОТВОРЧЕ, ДЕКОРАТИВНО-УЖИТКОВЕ МИСТЕЦТВО, ДИЗАЙН, ФОТОХУДОЖНИКИ:

Одна творча робота:

Пакет “Стандарт” = 340 грн (1-3 роботи).
В пакеті: диплом учасника з місцем, персональна сторінка учасника, подяка вчителю, базова реклама учасника.

До пакету можна додати диплом з фото (100 грн), додаткову медаль (60 грн), статуетку (250 грн), кубок (350 грн), а також зіркову сторінку-портфоліо і новину про себе в міжнародній мережі творчих новин. Зазначте ваш вибір у коментарі до заявки.
___

Пакет “Стандарт + Сертифікат” = 600 грн.
В пакеті: диплом учасника з місцем, персональна сторінка учасника, базова реклама учасника, медаль, подяка вчителю, сертифікат підвищення кваліфікації на 10 годин для вчителя.

До пакету можна додати диплом з фото (100 грн), додаткову медаль (60 грн), статуетку (250 грн), кубок (350 грн), а також зіркову сторінку-портфоліо і новину про себе в міжнародній мережі творчих новин. Зазначте ваш вибір у коментарі до заявки.
___

Пакет “Срібний” = 500 грн.
В пакеті: диплом учасника з місцем, медаль, персональна сторінка учасника, подяка вчителю, сертифікат вчителя, публікація в соцмережах, рекламний пакет “Старт”.

До пакету можна додати диплом з фото (100 грн), додаткову медаль (60 грн), статуетку (250 грн), кубок (350 грн), а також зіркову сторінку-портфоліо і новину про себе в міжнародній мережі творчих новин. Зазначте ваш вибір у коментарі до заявки.
___

Пакет “Золотий” = 800 грн.
В пакеті: диплом учасника з місцем, зіркова статуетка, медаль, персональна сторінка учасника, подяка вчителю, сертифікат вчителя, публікація в соцмережах, рекламний пакет “Юніор”. Творчі роботи подаються для рейтингування в Національний Творчий Чарт.

До пакету можна додати диплом з фото (100 грн), додаткову медаль (60 грн), статуетку (250 грн), кубок (350 грн), а також зіркову сторінку-портфоліо і новину про себе в міжнародній мережі творчих новин. Зазначте ваш вибір у коментарі до заявки.
___

Пакет “Hollywood” = 1000 грн.
В пакеті: диплом учасника з місцем, сертифікат учасника, персональна сторінка учасника, подяка вчителю, сертифікат вчителя, публікація в соцмережах, рекламний пакет “Юніор”, а також персональна творча Hollywoodсторінка (портфоліо) артиста, яка бере участь в представленні таланта міжнародній аудиторії в каталозі Hollywood UA. Творчі роботи подаються для рейтингування в Національний Творчий Чарт.

До пакету можна додати диплом з фото (100 грн), додаткову медаль (60 грн), статуетку (250 грн), кубок (350 грн), а також зіркову сторінку-портфоліо і новину про себе в міжнародній мережі творчих новин. Зазначте ваш вибір у коментарі до заявки.
___

Пакет “WORLD” = 1500 грн.
Українські учасники конкурсів можуть одночасно представити свої творчї роботи на конкурсі міжнародної платформи Constellation World Talent Network і отримати другий диплом зі знижкою. Два конкурси і два дипломи за 1500 грн (зазвичай участь в міжнародних конкурсах на платформі Constellation World Talent Network коштує від 50-ти євро за одну творчу роботу).

В пакеті: 2 дипломи учасника з місцем, сертифікат учасника, персональні сторінки учасника в Творчій екосистемі Алея Зірок України і в Міжнародній мережі талантів Constellation World Talent Network, подяка вчителю, сертифікат вчителя, публікація в соцмережах, рекламний пакет “Юніор”. Кубок одного конкурсу і медаль іншого конкурсу. Творчі роботи подаються для рейтингування в Національний Творчий Чарт.

До пакету можна додати диплом з фото (100 грн), додаткову медаль (60 грн), статуетку (250 грн), кубок (350 грн), а також зіркову сторінку-портфоліо і новину про себе в міжнародній мережі творчих новин. Зазначте ваш вибір у коментарі до заявки.
___

Пакет “CONSTELLATION” = 2700 грн (узгоджуйте з адміністратором).
Учасник конкурсу отримує Star Page – “Зоряну сторінку” для представлення себе як артиста і збирання свого портфоліо, а також Promo Page – сторінку для активного просування і рекламування нових творчих робіт на Європу і США в Міжнародній мережі талантів Constellation World Talent Network. Або Star Page в Зоряному журналі Star Journal і таке ж просування.

В пакеті також диплом учасника з місцем, сертифікат учасника, персональна сторінка учасника, подяка вчителю, сертифікат вчителя, публікація в соцмережах, . Творчі роботи подаються для рейтингування в Національний Творчий Чарт.

До пакету можна додати диплом з фото (100 грн), додаткову медаль (60 грн), статуетку (250 грн), кубок (350 грн), а також зіркову сторінку-портфоліо і новину про себе в міжнародній мережі творчих новин. Зазначте ваш вибір у коментарі до заявки.
___

Для всіх пакетів. За кожну другу (третю і т.д.) творчу роботу від одного і того ж конкурсанта в одному і тому ж пакеті = 50% від ціни цього пакета. Якщо подаються декілька творчих робіт в різних пакетах, першою іде робота в старшому пакеті.

→ Будь ласка, не забувайте, крім відео і фото з творчими роботами, надавати портретні фото учасників – персональні сторінки конкурсантів рекламуються в мережі.

ХОРЕОГРАФІЯ, АКРОБАТИКА, ЦИРК:

Пакет “Стандарт”
– Соло = 340 грн.
– Дует, Тріо = 180 грн з учасника.
– Мала форма (4-7 учасників) = 150 грн з учасника.
– Ансамбль (8-14 учасників) = 120 грн з учасника.
– Формейшн (15 і більше учасників) = 90 грн з учасника.
В пакеті: диплом учасника (це соліст або колектив) з місцем, персональна сторінка учасника, подяка вчителю, базова реклама учасника.

До пакету можна додати диплом з фото (100 грн), додаткову медаль (60 грн), статуетку (250 грн), кубок (350 грн), а також зіркову сторінку-портфоліо і новину про себе в міжнародній мережі творчих новин. Зазначте ваш вибір у коментарі до заявки.
___

Пакет “Срібний” +160 грн (тобто, наприклад, соліст 340+160=500 грн).
В пакеті: диплом учасника з місцем, медаль, персональна сторінка учасника, подяка вчителю, сертифікат вчителя, публікація в соцмережах, рекламний пакет “Старт”.

До пакету можна додати диплом з фото (100 грн), додаткову медаль (60 грн), статуетку (250 грн), кубок (350 грн), а також зіркову сторінку-портфоліо і новину про себе в міжнародній мережі творчих новин. Зазначте ваш вибір у коментарі до заявки.
___

Пакет “Золотий” +460 грн (тобто, наприклад, соліст 340+460=800 грн).
В пакеті: диплом учасника з місцем, зіркова статуетка, медаль, персональна сторінка учасника, подяка вчителю, сертифікат вчителя, публікація в соцмережах, рекламний пакет “Юніор”. Творчі роботи подаються для рейтингування в Національний Творчий Чарт.

До пакету можна додати диплом з фото (100 грн), додаткову медаль (60 грн), статуетку (250 грн), кубок (350 грн), а також зіркову сторінку-портфоліо і новину про себе в міжнародній мережі творчих новин. Зазначте ваш вибір у коментарі до заявки.
___

Пакет “Hollywood” +660 грн (тобто, наприклад, соліст 340+660=1000 грн).
В пакеті: диплом учасника з місцем, сертифікат учасника, персональна сторінка учасника, подяка вчителю, сертифікат вчителя, публікація в соцмережах, рекламний пакет “Юніор”, а також персональна творча Hollywood-сторінка (портфоліо) артиста, яка бере участь в представленні таланта міжнародній аудиторії в каталозі Hollywood UA. Творчі роботи подаються для рейтингування в Національний Творчий Чарт.

До пакету можна додати диплом з фото (100 грн), додаткову медаль (60 грн), статуетку (250 грн), кубок (350 грн), а також зіркову сторінку-портфоліо і новину про себе в міжнародній мережі творчих новин. Зазначте ваш вибір у коментарі до заявки.
___

Пакет “WORLD” +1160 грн (тобто, наприклад, соліст 340+1160=1500 грн).
Українські учасники конкурсів можуть одночасно представити свої творчї роботи на конкурсі міжнародної платформи Constellation World Talent Network і отримати другий диплом зі знижкою. Два конкурси і два дипломи за 1500 грн (зазвичай участь в міжнародних конкурсах на платформі Constellation World Talent Network коштує від 50-ти євро за одну творчу роботу).

В пакеті: 2 дипломи учасника з місцем, сертифікат учасника, персональні сторінки учасника в Творчій екосистемі Алея Зірок України і в Міжнародній мережі талантів Constellation World Talent Network, подяка вчителю, сертифікат вчителя, публікація в соцмережах, рекламний пакет “Юніор”. Кубок одного конкурсу і медаль іншого конкурсу. Творчі роботи подаються для рейтингування в Національний Творчий Чарт.

До пакету можна додати диплом з фото (100 грн), додаткову медаль (60 грн), статуетку (250 грн), кубок (350 грн), а також зіркову сторінку-портфоліо і новину про себе в міжнародній мережі творчих новин. Зазначте ваш вибір у коментарі до заявки.
___

Пакет “CONSTELLATION” = 2700 грн (узгоджуйте з адміністратором).
Учасник конкурсу отримує Star Page – “Зоряну сторінку” для представлення себе як артиста і збирання свого портфоліо, а також Promo Page – сторінку для активного просування і рекламування нових творчих робіт на Європу і США в Міжнародній мережі талантів Constellation World Talent Network. Або Star Page в Зоряному журналі Star Journal і таке ж просування.

В пакеті також диплом учасника з місцем, сертифікат учасника, персональна сторінка учасника, подяка вчителю, сертифікат вчителя, публікація в соцмережах. Творчі роботи подаються для рейтингування в Національний Творчий Чарт.

До пакету можна додати диплом з фото (100 грн), додаткову медаль (60 грн), статуетку (250 грн), кубок (350 грн), а також зіркову сторінку-портфоліо і новину про себе в міжнародній мережі творчих новин. Зазначте ваш вибір у коментарі до заявки.
___

Для всіх пакетів. За кожну другу (третю і т.д.) творчу роботу від одного і того ж конкурсанта – знижка 25% від повної ціни одного і того ж пакета. Якщо подаються декілька творчих робіт в різних пакетах, першою іде робота в старшому пакеті.

→ Будь ласка, не забувайте, крім відео з творчими роботами, надавати портретні фото учасників – персональні сторінки конкурсантів рекламуються в мережі.

ДОДАТКОВІ РЕКЛАМНІ ПАКЕТИ

Додатково можна замовити платну рекламу в Facebook/Instagram.

За основу береться пакет “Стандарт” і додається:

Пакет “GoldStar” = пакет “Стандарт” (або ціна іншого конкурсного пакету, за бажанням) + 30 USD (за курсом НБУ).
В пакеті: платна реклама в Facebook/Instagram упродовж тижня на основі персональної сторінки конкурсанта в сезоні конкурсу.

Пакет “SuperStar” = пакет “Стандарт” (або ціна іншого конкурсного пакету, за бажанням) + 50 USD (за курсом НБУ).
В пакеті: платна реклама в Facebook/Instagram упродовж місяця на основі персональної сторінки конкурсанта в сезоні конкурсу.

Ці рекламні пакети можуть додаватися не лише до пакету “Стандарт”, а і до пакетів “Срібний” та “Золотий”.

Можлива більш інтенсивна і довгострокова реклама в Facebook/Instagram. Якщо вона потрібна, зазначте це в коментарі до заявки.

Доставку дипломів, подяк і сертифікатів «Новою поштою» отримувачі оплачують самостійно.

Також додатково завжди можна замовити рекламні новини в ЗМІ, дипломи з портретами, медалі, статуетки, кубки.

ПОВЕРНЕННЯ ГРОШЕЙ

Якщо ви з якоїсь причини передумали брати участь в конкурсі, ви можете запросити повернення ваших грошей (конкурсного внеску (мінус банківські комісії)) в термін дві доби з момента оплати. Після цього терміну розпочинаються роботи з вашими творчими матеріалами і гроші не повертаються. Будь ласка, уважно читайте це Положення. Надсилаючи нам заявку, ви погоджуєтесь з ним.

Для всіх, хто вже знає наші правила, швидкий перехід:
заявка

Як усе відбувається і коли результати

Ці конкурси долають простір за допомогою сучасних технологій, надають можливість показати свій талант будь-якій талановитій людині з будь якого куточку України і світу – також всім, хто не може кудись далеко їхати, зокрема людям з особливими потребами.

Стосовно організації конкурсу.

В часі все відбувається таким чином:
– до вказаної для сезона дати (включаючи її) адміністрація збирає заявки від конкурсантів, робить попередні прегляди і прослуховування (це безкоштовний перший тур), приймає чи відхиляє творчі роботи, збирає оплату;
– за швидке (до вказаної в положенні першої дати) подання і оплату заявки учасник отримує публікацію додаткової рекламної новини про себе у міжнародній мережі творчих новин Head News Network;
– після закінчення збирання заявок упродовж тижня (двох тижнів) творчі роботи публікуються на персональних сторінках конкурсантів-фіналістів в сезоні конкурсу, розпочинається просування і рекламування цих сторінок;
– про публікацію конкурсної персональної сторінки на Творчій платформі Алея Зірок України кожен конкурсант отримує повідомлення на Вайбер (або на email);
– після закінчення публікації сторінок конкурсантів упродовж тижня журі оцінює творчі роботи;
– адміністрація розсилає результати персонально кожному конкурсанту;
– після цього готуються дипломи, подяки, сертифікати тощо, публікуються результати конкурсів;
– коли дипломи надруковані, вони розсилаються «Новою поштою» (або на email, якщо учасник не бажає або не має можливості отримати паперовий диплом).
Увага! Терміни виконання творчих послуг можуть дещо змінюватися через війну.

В просторі конкурс діє таким чином:
– творчі роботи збираються з усієї України і будь-якого місця світу за допомогою інтернету;
– учасники, які можуть реально доїхати до Києва (і інших місць очних прослуховувань і переглядів), можуть бути запрошені на очні прослуховування і перегляди, враховуючи епідемічну ситуацію;
– адміністрація конкурсу знаходиться в Києві, фахівці – члени журі – оцінюють творчі роботи в Києві, з інших міст України, Європи і США;
– дипломи (і інші призи) розсилаються по Україні. Закордонним учасникам надсилаються інтернетом високоякісні зображення дипломів, які можна роздрукувати (CMYK, 300 dpi).

В часі і просторі персональні сторінки конкурсантів публікуються «назавжди» і розповсюджуються інтернетом по всій планеті, представляються також іншими мовами світу. Хто брав участь в конкурсі, той рекламується завжди і всюди.

Надсилаючи нам заявку, ви погоджуєтесь з цим Положенням, з розсилкою конкурсних новин (від якої можна буде відписатися в будь-який момент), з використанням наданої вами інформації для організації конкурсу і рекламування творчих робіт конкурсантів.

Для всіх, хто вже знає наші правила, швидкий перехід:
заявка

Авторські права на твори

Ми дбаємо про збереження авторських прав шановних авторів. Будь ласка, акуратно вказуйте авторів творів, які ви представляєте.

Ми виходимо з того, що автори заздалегідь і самостійно піклуються про зазначення власних авторських прав, а виконавці – про отримання дозволів на виконання чужих творів. Алея Зірок не претендує на чужі авторські права і не передає чужі творчі роботи третім особам.

Зоряний журнал

Кожен учасник може виграти персональну сторінку в онлайн версії Зоряного журналу талантів. Зоряна сторінка в цьому журналі також надається всім учасникам з пакетом Constellation.

Зоряний журнал талантів України і світу | Star Journal by AdverMAN

Журі

Професійне журі конкурсу складають фахівці відповідних креативних індустрій і викладачі відповідних мистецтв. Склад журі може змінюватись в різних конкурсних сезонах.

Дирекція конкурсу може додатково залучати фахівців з Європи і США для оцінювання конкурсних творчих робіт.

Національна премія року

Цей конкурс є також відбірковим на Національну премію року. Суперзірками року стають учасники наших конкурсів – автори і виконавці, солісти і колективи, які упродовж року продемонстрували найяскравіші, найякісніші, найталановитіші творчі роботи – свою історію успіху. Суперзірки отримують призи, дипломи, сертифікати резидентів Алеї Зірок, а також сертифікати на 100.000 грн на просування і рекламу в Національній творчій екосистемі Алея Зірок України і в міжнародній мережі талантів Constellation World Talent Network.

Конкурс Національна премія року 2025 | Алея Зірок України

Заявка на участь в конкурсі

    Увага! Все, що Ви вважаєте потрібним додатково вказати в заявці, Ви можете зазначити в коментарі. Від того, який саме нюанс додатково має оцінити журі, до посилань на додаткові матеріали. Ну і будь-який коментар, звісно. ДУЖЕ ВАЖЛИВІ фото конкурсантів. Ми одразу рекламуємо учасників, тож представляйте себе, своїх учнів красиво.


    Якщо у вас є сумніви в написанні англійською, ми можемо зробити офіційну транслітерацію.

    Участь в конкурсі (обов'язково) ↓


    Якщо у вас є сумніви в написанні англійською, ми можемо зробити офіційну транслітерацію.

    Ви вибираєте пакет (обов'язково) ↓

    Відео, аудіо і фото також можна надіслати нам на Viber (093) 857-03-88, а також на e-mail, який Вам повідомить адміністратор, або передати через сервіс fex.net (надайте посилання на завантажений файл). Це якщо Ви не маєте можливості завантажити файл на YouTube, Vimeo, Google Drive або iCloud.

    АДРЕСА ОТРИМАННЯ НАГОРОД ↓

    Ви можете дочекатися відповіді на вашу заявку і отримати платіжні реквізити, а можете оплатити участь в конкурсі (квиток на участь) одразу, якщо впевнені, що подаєте всю необхідну для участі інформацію (крім танцювальних колективів). Кнопка “Оплата” відкриє захищену платіжну сторінку.

    ОПЛАТА

    Viber 093 857-0388
    Наша група в Facebook

    Різдвяний Нью-Йорк

    Christmas In New York City 2022