Творчий Фонд

375
Творчий Фонд

Національний Творчий Фонд разом із творчою платформою Алея Зірок України збирає всеукраїнський фонд талантів – авторів і виконавців, фонд талановито створених і виконаних творчих робіт. Разом із мережею талантів Constellation World Talent Network ми поповнюємо Міжнародний Творчий Фонд.

Ми формуємо творче портфоліо країни Україна для представлення в Європі і в світі.

Ми впевнені, що кожен український талант має право стати творчою зіркою України, Європи і світу. Ми розглядаємо Україну як сузір’я талантів, а українську культуру – як світову, як одну з найяскравіших зірок у сузір’ї культур світу.

Ви можете долучитися до сузір’я талантів, додавши інформацію про себе в базу Фонду.

Є різні пакети участі – від безкоштовного (для поповнення бази даних творчих людей України) до зіркових, за якими учасники отримують фахове оцінювання, коментарі, публікації, конкурсні дипломи, онлайн портфоліо, професійну рекламу і просування в Україні, Європі, США і решті світу.

Журі Фонду розглядає усі заявки. Безкоштовна заявка з яскравими творчими роботами може отримати безкоштовну участь в конкурсі Творчої платформи Алея Зірок України, міжнародної мережі талантів Constellation World Talent Network, публікації в ЗМІ, просування тощо. А також отримати грошову допомогу від меценатів.

Ми представляємо авторів і виконавців, і творчі роботи, що знаходяться в базі даних Фонду, аудиторії в Україні, Європі і США – для поціновувачів мистецтв, для митців задля можливої співпраці, для мистецьких і культурних організацій задля можливого працевлаштування або створення творчих проектів учасників Фонду.

Ми представляємо вчителів колегам і потенційним учням для творчої і педагогічної співпраці і навчання.

Базовий пакет участі – безкоштовний.

Докладніше про всі пакети ↓

ПАКЕТИ УЧАСТІ (натисніть)
  1. Базовий. В пакеті: додання інформації про талант і творчі роботи в базу даних Фонду. Ця інформація представляється з дозволу автора/виконавця за запитом колег-митців і організацій для співпраці з талантом.
    → Безкоштовно
  2. Сертифікат. Це Базовий пакет + видача Сертифікату (електронного та/або друкованого) про участь таланта у Фонді.
    Внесок 50 грн
  3. Constellation: Basic. Додання в базу талантів міжнародної мережі Constellation World Talent Network. Сертифікат Фонду.
    Внесок 5 євро
  4. Конкурс. Базовий пакет + участь в найближчому конкурсі Творчої платформи Алея Зірок України (за вибором). Оцінювання журі, електронний диплом. Сертифікат Фонду.
    Внесок 100 грн (1 творча робота*)
  5. Конкурс Плюс. Базовий пакет + участь в найближчому конкурсі Творчої платформи Алея Зірок України (за вибором). Оцінювання журі, електронні і друковані диплом, подяка конкурсу, сертифікат Фонду.
    Внесок 200 грн (1 творча робота*)
  6. Алея Талантів. Базовий пакет + участь в найближчому конкурсі “Алея Зірок“, або в іншому конкурсі Творчої платформи Алея Зірок України (за вибором). Публікація конкурсної сторінки учасника на Алеї Талантів, оцінювання і коментар журі, електронні і друковані диплом, подяка конкурсу, сертифікат Фонду. Базове просування в мережі.
    Внесок 300 грн (1 творча робота*)
  7. Алея Талантів: Срібний. Базовий пакет + участь в найближчому конкурсі “Алея Зірок“, або в іншому конкурсі Творчої платформи Алея Зірок України (за вибором). Публікація конкурсної сторінки учасника на Алеї Талантів, оцінювання і коментар журі, електронні і друковані диплом, подяка, медаль конкурсу, сертифікат Фонду. Стандартне просування в мережі.
    Внесок 500 грн (1-2 творчі роботи*)
  8. Алея Талантів: Золотий. Базовий пакет + участь в найближчому конкурсі “Алея Зірок“, або в іншому конкурсі Творчої платформи Алея Зірок України (за вибором). Публікація конкурсної сторінки учасника на Алеї Талантів, оцінювання і коментар журі, електронні і друковані диплом, подяка, кубок конкурсу, сертифікат Фонду. Рекламна новина про талант в ЗМІ. Розширене просування в мережі.
    Внесок 800 грн (1-3 творчі роботи*)
  9. Алея Талантів: Зірковий. Базовий пакет + участь в найближчому конкурсі “Алея Зірок“, або в іншому конкурсі Творчої платформи Алея Зірок України (за вибором). Публікація конкурсної сторінки учасника на Алеї Талантів, оцінювання і коментар журі, електронні і друковані диплом, подяка, кубок конкурсу, сертифікат Фонду. Рекламна новина про талант в ЗМІ. Сторінка-портфоліо таланта на Алеї Зірок України. Повне постійне просування в мережі.
    Внесок 1000 грн (1-3 творчі роботи*)
  10. Constellation: World. Базовий пакет + участь в найближчому конкурсі “Алея Зірок“, або в іншому конкурсі Творчої платформи Алея Зірок України (за вибором). Публікація конкурсної сторінки учасника на Алеї Талантів, оцінювання і коментар журі, електронні і друковані диплом, подяка; кубок конкурсу, сертифікат Фонду. Одночасна участь в конкурсі міжнародної мережі талантів Constellation World Talent Network (публікація, оціновання, диплом, подяка, медаль). Рекламна новина про талант в ЗМІ. Сторінка-портфоліо таланта на Алеї Зірок України. Повне постійне просування в мережі.
    Внесок 1500 грн (1-3 творчі роботи*)
  11. Constellation: SuperStar. Базовий пакет + участь в найближчому конкурсі “Алея Зірок“, або в іншому конкурсі Творчої платформи Алея Зірок України (за вибором). Публікація конкурсної сторінки учасника на Алеї Талантів, оцінювання і коментар журі, електронні і друковані диплом, подяка; кубок конкурсу, сертифікат Фонду. Одночасна участь в конкурсі міжнародної мережі талантів Constellation World Talent Network (публікація, оціновання, диплом, подяка, медаль). Рекламна новина про талант в ЗМІ. Сторінка-портфоліо таланта на Алеї Зірок України. Star Page на Constellation World Talent Network. Повне постійне просування в мережі.
    Внесок 2700 грн (1-3 творчі роботи*)
  12. Окремо: додаткові професійні рекламні пакети – платна реклама в Facebook/Instagram. Створення і розміщення, надання статистики.
    Від 50 USD на місяць

_____
* За кожну наступну творчу роботу більше зазначеної в пакеті кількості (друга робота в п.4-6, третя робота в п.7, четверта робота в п.8-11) – додаткова оплата, але зі знижкою 50%.

Долучайтеся, не вагайтеся, якщо Талант у вас є!

Заявка на участь


    Якщо у вас є сумніви в написанні англійською, ми можемо зробити офіційну транслітерацію.


    Якщо у вас є сумніви в написанні англійською, ми можемо зробити офіційну транслітерацію.

    Рівень участь у Фонді (обов'язково) ↓

    ВАШІ ТВОРЧІ РОБОТИ
    для прикладу або на конкурс:

    ТВОРЧА РОБОТА №1

    Назва твору, автори твору (обов'язково) ↓

    Посилання на відео, аудіо чи фото творчої роботи (обов'язково) ↓



    ТВОРЧА РОБОТА №2

    Назва твору, автори твору ↓

    Посилання на відео, аудіо чи фото творчої роботи ↓



    ТВОРЧА РОБОТА №3

    Назва твору, автори твору ↓

    Посилання на відео, аудіо чи фото творчої роботи ↓



    ДОДАТКОВІ ТВОРЧІ РОБОТИ
    Назва твору, автори твору. Кожен твір з авторами – у новому рядку. Вкажіть авторів, якщо ви виконавець. Вкажіть себе, якщо ви автор. Додайте посилання ↓

    Відео, аудіо і фото також можна надіслати нам на Viber (093) 857-03-88, а також на e-mail, який Вам повідомить адміністратор, або передати через сервіс fex.net (надайте посилання на завантажений файл). Це якщо Ви не маєте можливості завантажити файл на YouTube, Vimeo, Google Drive.

    АДРЕСА ОТРИМАННЯ НАГОРОД
    якщо ви одразу берете участь в конкурсі

    Наша група в Facebook


    Беріть участь також в наших творчих конкурсах:

    Конкурси на Алеї Зірок України
    5/5