Зіркові сторінки наших талантів

91

Шановні талановиті друзі!

В творчій екосистемі Алея Зірок України ви можете опублікувати ваші спеціальні творчі сторінки, які представлятимуть вас аудиторії для збирання власної армії фанатів, представлення вашої творчості колегам для співпраці, для демонстрації ваших талантів навчальним закладам, замовникам, продюсерським компаніям, музичним лейблам, талант-менеджерам тощо.

В нас є чотири види таких спеціальних сторінок-портфоліо.

HOLLYWOOD

HOLLYWOOD-сторінки за програмою просування талантів Hollywood Promo.

Ці сторінки розповідають про ваші таланти, демонструють свіжі і найкрутіші творчі роботи, а також “підтягують” до себе усі ваші конкурсні сторінки, які ви отримали і ще отримаєте на наших конкурсах.

Сторінки HOLLYWOOD тут.

ЗІРКОВІ СТОРІНКИ

ЗІРКОВІ СТОРІНКИ Алеї Зірок.

Ці сторінки також розповідають про ваші таланти, демонструють свіжі і найкрутіші творчі роботи, а також “підтягують” до себе усі ваші конкурсні сторінки, які ви отримали і ще отримаєте на наших конкурсах. Це для тих, хто не збирається в Голівуд, але відчуває себе справжноью зіркою. 🙂 Можна також тримати і Hollywood, і Зіркову сторінку на Алеї Зірок. Як доводить практика, просування забагато не буває.

ЗІРКОВІ сторінки тут.

STAR+ and HOLLYWOOD+

HOLLYWOOD та ЗІРКОВІ СТОРІНКИ + професійна реклама.

Ваша Зіркова сторінка чи Hollywood-сторінка може бути базою для рекламної кампанії, що просуває вашу нову творчу роботу, нові досягнення шляхом потужного smm-просування і прямої професійної реклами в соцмережах (Facebook, Instagram, YouTube тощо). Тобто, крім функції портфоліо, ваша сторінка виконуватиме також функцію промо-платформи для таланта. Зі спеціальним представленням того, що рекламуємо, на додаток до звичайного портфоліо.

ЗОРЯНИЙ ЖУРНАЛ

STAR PAGES онлайн журналу Star Journal – для журнального, “глянцевого” представлення талантів світовій аудиторії.

Ці сторінки також розповідають про ваші таланти, демонструють свіжі і найкрутіші творчі роботи в журнальному вигляді. Можна одночасно тримати Hollywood і Зіркову сторінку на Алеї Зірок, а також свою Зоряну сторінку і інші публікації в Зоряному журналі.

НАПРИКЛАД

Зоряний журнал талантів України і світу | Star Hub Journal by AdverMAN

Створення Hollywood-сторінки входить в пакет Hollywood будь-якого нашого конкурсу.

“Зіркові сторінки” надає конкурс “Творча сотня” в пакеті “Зірковий”, а також в пакеті Constellation будь-якого нашого конкурсу.

Star Page зоряного журналу Star Journal можна отримати також в конкурсному пакеті Constellation наших конкурсів.

Але всі ці сторінки можна також отримати позаконкурсно – якщо вас не цікавить участь у конкурсі, оцінювання, призи, а цікавить пряме просування і реклама ваших творчих робіт, вашого таланту.

Спеціальну сторінку може отримати початківець або майстер будь-якого мистецтва, будь-якого віку, з будь-якого міста чи села. Соліст або колектив. Кожен талант може і має бути представлений світові.

Для створення таких сторінок у вас мають бути гарні фото, текст про ваш талант і посилання на відео (аудіо) або фото творчих робіт (для образотворчого мистецтва, фотохудожників, фотомоделей тощо).

Для початку діалогу, будь ласка, пишіть нам на Viber: 093 857-03-88.


З повагою,

Алея Зірок України
Сузір’я Україна
AdverMAN Promotion
Head News Network
Constellation World Talent Network

КОНКУРСИ

Також запрошуємо всіх творчих людей будь-якого віку і рівня майстерності на наші конкурси, які відбуваються постійно. Всі конкурси тут.

Всі конкурси - Алея Зірок України
5/5