Олександра Романова - сертифікат резидента | Алея Зірок України

Шановні талановиті друзі!

Почесне місце на Алеї Зірок України (на творчій платформі і в рейтинговому каталозі) посідають конкурсанти, які за підсумками творчого конкурсу отримали 98 і більше балів від журі.

Крім диплому, подяки і інших призів, такий конкурсант-призер отримує Сертифікат резидента Алеї Зірок України. Як, наприклад, талановита юна композиторка і піаністка Олександра Романова.

Іменний номерний сертифікат видається усім резидентам Алеї Зірок – призерам конкурсів з відповідними балами в електронному вигляді і публікується в реєстрі сертифікатів. Резидент-призер також може замовити паперову версію сертифікату, спеціальну медаль, а також будь-які додаткові статуетки, кубки і інші сувеніри Алеї.

ОПЛАТА

Видача електронного сертифіката і його публікація в реєстрі – безкоштовно (тобто за той самий конкурсний внесок учасника).

Виготовлення паперового сертифікату = 60 грн.

Спеціальна металева (під золото) медаль = 150 грн.

Варіанти статуеток і кубків, а також їх ціну, уточнюйте, будь ласка, у адміністраторів Алеї Зірок (вайбер 093 857-03-88).

Беріть участь в наших творчих конкурсах, ставайте резидентами-призерами і отримуйте почесне місце на Алеї Зірок України і Сертифікат про це.

Всі конкурси

Алея Зірок України - конкурси
5/5