Просування талантів

523
Просування талантів

Ми просуваємо таланти в Україні, Європі і в світі. Публікуємо творчі роботи, збираємо онлайн портфоліо творчим людям, рекламуємо і просуваємо їх в мережі. Створюємо бренди артистам.

Будьте в мережі

Якщо вас немає в мережі, в інтернеті – для широкої публіки ви не існуєте як артист, автор, виконавець. Ви є в цьому світі, але про ваш талант майже ніхто не знає. Але саме аудиторія, велика аудиторія, яка зараз знаходиться в мережі, робить талановитих людей зірками і суперзірками. І мільйонерами.

Сьогодні майже зникла, наприклад, професія традиційних скаутів музичних лейблів. Фахівців, яки ходили по вулицях, барах, конкурсах, фестивалях, концертах – і слухали, хто, де і як співає і грає.

І тепер лейбли (і кінокомпанії) дивляться в мережу. А хто ця людина? Які в неї є опубліковані творчі роботи? Чи є фанати? Окей, хай фанатів поки що мало, але артист працює з ними і ця тусовка активна. Яка історія цього таланта? Який його розвиток, на основі якого можна прогнозувати майбутній успіх?

Будьте в мережі організовано

Багато хто публікує фоточки в Instagram, відосики в YouTube і TikTok, аудіосики в SoundCloud, щось постить в Facebook і Twitter, а дехто навіть присутній в LinkedIn. Всі зараз це роблять. І майже вся ця інформація губиться в проваллях соцмереж. Які, до речі, часто досить лукаво поводяться з цією інформацією. Не показують прості пости, вимагаючи рекламних. Окей, ви щось опублікували – хтось подивився, стрічка пішла вниз, через рік вам нагадають, що був такий пост. А майже цілий рік для цього посту буде забуття.

Який вихід? Робіть портфоліо. Сторінки або навіть сайти в мережі. Свої сторінки і сайти. Так, вони повертаються, але вже на новому рівні. Робіть собі базу, з якої ви і ваші творчі роботи вирушатимуть в світ, і на яку ви будете повертатится з новими здобутками і перемогами. І де вас завжди знайдуть фанати, які поступово організуються в фандом суперзірки.

Є сервіси, де можна завести собі портфоліо безкоштовно (базово). Але і туди до вас ніхто сам по собі не прийде. Тому ще це портфоліо треба просувати.

Ми створюємо портфоліо і просуваємо їх

Ви можете робити і сторінки, і сайти-портфоліо самостійно. І просувати їх самостійно. А можете замовити портфоліо в нашій екосистемі, надавши нам фото, інформацію про себе, посилання на аудіо і відео, ваші соцмережі тощо. Ми створимо, грамотно опублікуємо ваше портфоліо і розпочнемо просувати і рекламувати його в мережі – для України, Європи, США, інших регіонів світу, якщо треба. Представляти вас і ваші творчі роботи для співпраці всім, хто шукає таланти.

Портфоліо наших резидентів працюють цілодобово – тоді, коли автори і артисти працюють над новими творчими роботами, і тоді, коли вони сплять. Ми, як творчі люди, просуваємо вас і ваші портфоліо творчо і артистично, і професійно – як професіонали.

Алея Зірок України має місце для тебе!

Стартуймо!

Так, вже час збирати все до купи, робити сторінку-портфоліо, промо-сторінки, Star Pages, Hollywood Pages, сторінки персональних концертів, персональних виставок тощо.

Отримувати коментарі, рецензії і поради фахівців, дипломи і сертифікати наших конкурсів і каталогів (всі конкурси) – кому це треба.

Час публікувати портфоліо, за яким вас знайдуть, побачать досягнення, історію і перспективи, запропонують співпрацю. Розпочніть справжне існування в сучасному світі креативних індустрій – вже сьогодні.

Ціни

  • Базова сторінка в продюсерському каталозі “Алея Талантів України
    = 300 грн.
  • Базова сторінка в рейтинговому каталозі “Алея Зірок України” (через оцінку журі)
    = 500 грн.
  • Базова сторінка Hollywood в каталозі онлайн-портфоліо Hollywood UA
    = 1000 грн.
  • Базова сторінка Star Page на міжнародній платформі Constellation World Talent Network
    = 1550 грн.
  • Базова сторінка-портфоліо Star Page + базова промо-сторінка Promo Page (з рекламою в Facebook/Instagram на 20 діб) на міжнародній платформі Constellation World Talent Network
    = 2700 грн.
  • Рекламний пакет SuperStar (з рекламою в Facebook/Instagram на 30 діб)
    = +40 USD до пакету створення будь-якої сторінки.

Базові сторінки публікують творчу інформацію, яка вже є в наявності і доповнюються, коли з’являються нові творчі роботи і нова цікава інформація про/від учасника. Публікують і редагують сторінки журналісти, рекламісти і seo-фахівці за запитом артистів для грамотного просування і рекламування в мережі.

Запрошуємо ↓

Заявка

    ХТО ВИ В ТВОРЧОМУ ПРОЦЕСІ ↓

    ВИ ЗАМОВЛЯЄТЕ ↓

    Всі конкурси

    Алея Зірок України: всі конкурси