Реклама на сайті

478
Реклама на сайті Алея Зірок України

Шановні друзі! Ви можете публікувати тут, на сайті Творчої платформи Алея Зірок України, ваші рекламні новини, прес-релізи, статті, а також просуватися як в усьому світі, використовуючи наш сайт як базу для ваших портфоліо, так і в межах сайту, показуючи відвідувачам насамперед ваші сторінки, творчі роботи і іншу творчу інформацію.

UA:TOP. Творча реклама на сайті

Учасники наших творчих конкурсів і програм можуть “піднімати” свої конкурсні сторінки і сторінки-портфоліо під заголовок сайту (в UA:TOP). Такий анонс у верхній частині сайту на головній і усіх інших сторінках представить вас і ваші творчі роботи усім відвідувачам Алеї Зірок. Всі, хто в анонсі, також просуваються в усіх наших фейсбук групах і на сторінках.

Публікація вашого анонсу коштує 200 грн на тиждень, 600 грн на місяць.

Також будь-яка людина, яка бажає стати меценатом, може купити квиток (або декілька квитків) в UA:TOP сайту Алея Зірок для будь-якого учасника нашої творчої екосистеми. За посиланням “Купити квиток” відкриється захищена платіжна сторінка.

КУПИТИ КВИТОК

Будь ласка, пишіть на Viber (093) 857-03-88.

Просування в Україні, Європі і в світі

Інформацію про це докладніше дивіться, будь ласка, в розділі Просування Талантів.

SEO публікації

Ми публікуємо ваші новини, прес-релізи, статті на творчу, мистецьку, культурну тематику, про товари і послуги від і для творчих людей. З dofollow посиланнями (1-3 посилання), з необхідними SEO titles та Meta descriptions. Текст має бути грамотний і “для людей”.

SEO публікація коштує 600 грн “назавжди”.

Будь ласка, пишіть на Viber (093) 857-03-88.

5/5