Маргарита Юкало

2008 р.н.
Україна, м. Липовець

Таланти:
Моделінг, театр, журналістика, фортепіано etc

Програма просування талантів Hollywood

Джазова Інвенція

Джазова Інвенція №25 (М. Шмітц)

Про талант

Маргарита розповідає про себе:

“Привіт! Я Марго, мені 15. Звичайна українська дівчина. Живу у Вінницькій області, навчаюся в 9-му класі. Як усі віддані й незламні українці, вірю в ЗСУ. Найбільше хочу, аби наші воїни повернулися додому живими, а русня зникла з лиця землі.

Зараз навчаюся й розвиваюся. Мрію стати військовим журналістом та бути корисною рідній Україні. Моєю підтримкою, мотивацією та справжнім прикладом є тато, який із початку повномасштабного вторгнення служить у Збройних Силах України й захищає нас та рідну країну. Захоплююся кожним захисником, таким же вільним, сильним, мужнім, як і країна, задля незалежності якої вони мужньо й гідно тримають зброю та нищать ворога.

З 8-ми років я в модельній сфері, відкривала багато показів й підкорювала безліч подіумів в Україні (Київ, Вінниця, Одеса, Радомишль) та за кордоном (Грузія, Болгарія). Мої фото ви можете зустріти в більш ніж 50-ти журналах, зокрема на обкладинці журналу «Main People».

Відмінниця в навчанні, призерка безлічі районних та обласних олімпіад, 33 та 35 міжнародного чемпіонату з розв‘язування логічних математичних задач – Всеукраїнського фіналу, ІІІ місце в ІІІ етапі ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка у 2022/2023 н.р., також призові місця маю в ІІ етапі олімпіад з біології, української мови та літератури, англійської мови, конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика, хімії, географії, ІІІ етапу олімпіади з математики (2022-2023 н.р.).

Вивчаю ази журналістики та акторського мистецтва, з 11 років у школі шоубізнесу «Main People», декілька разів давала інтерв’ю місцевому радіо «Місто над Бугом», телеканалу «ВІТА» та успішно закінчила курс «Я – журналіст» в Острозькій академії.

Також займаюся акторською майстерністю, зіграла головну роль у спектаклі, дебют якого відбувся влітку 2021-го.

Я переможниця багатьох конкурсів талантів (дитяча премія Kids Awards «Журналіст-2020», перемога в номінації «Кращий інтерв‘юер» у Всеукраїнському конкурсі «Український борщ – національний бренд кулінарної культури» (2021 р.), «Міс вишуканість» у конкурсі дитячих талантів та краси “The best kids of Ukraine (2019 р.)”, 2 місце в музичному конкурсі «Сузір’я Україна – Європа» (18 сезон, 2022 р.), лауреат ІІ ступеня грецького конкурсу музики “Stars of Greece -2021”, переможниця Всеукраїнського фестивалю-конкурсу мистецтв «UA Talent Show», переможниця проекту «Гордість країни»).

Обожнюю музику. Це змушує кров пульсувати в жилах усе частіше. Я випускниця з відзнакою музичної школи по класу фортепіано. Наразі маю нову любов – електрогітару. Насолоджуюся кожним ударом медіатора по струнах, і це справді допомагає «перезарядитися», навіть коли в душі лютий…

Одним із моїх захоплень, які роблять характер твердішим, а рухи – пластичнішими, є танці, якими займаюсь уже 9 років.

Спорт виховує в тобі цілеспрямованість та наполегливість. Спорт – це коли слабкість – поразка, у першу чергу, твоя. Саме тому він є обов‘язковим у моєму житті.

Я вважаю, що потрібно постійно розвиватися, пізнавати щось нове. І саме тому не збираюся зупинятися на досягнутому. Україні необхідна освічена молодь! Задля Перемоги! Задля майбутнього!

Слава Україні! Слава ЗСУ!”

А ми відповідаємо Марго: “Героям слава! І дякуємо за талант!”

Фото

Конкурсні сторінки

Маргарита Юкало

Маргарита Юкало

Маргарита Юкало, 14 років, на міжнародному конкурсі Сузір’я Україна-Європа. 18-й сезон.

Нові конкурсні публікації цього артиста з’являтимуться на цій сторінці.

Це персональна творча сторінка-портфоліо за програмою просування талантів в Україні, Європі і США Hollywood Promo. Ви можете отримати таку сторінку через участь у конкурсах або замовивши безпосередньо тут.

5/5