Найкращі конкурси в Україні

14

Шановні таланти! Пропонуємо поговорити про найкращі конкурси України.

Який конкурс найкращий?

Конкурс має бути корисним для творчої людини.

Найкращий конкурс:

  • Публікує інформацію про артиста – автора та/або виконавця. Це насамперед персональна конкурсна сторінка, де ми бачимо ім’я артиста, відео чи фото творчої роботи, можливо – текстову інформацію про артиста і його роботи.
  • Просуває такі публікації в мережі, щоб ім’я артиста дедалі більше ставало впізнаваним. Щоб люди дивилися/слухали творчі роботи. Щоб таланту пропонували роботу, творчу співпрацю, грошову допомогу від меценатів.
  • Фахово оцінює і коментує творчі роботи, надає поради професіоналів артистам, які прагнуть творчо зростати. Підтримує тих, хто має сумніви щодо свого таланту.
  • Нагороджує так, щоб нагороди не були просто папірцями чи біжутерією. Щоб документи конкурсу фахово свідчили про рівень таланту, майстерності, творчого зростання. І були корисними для представлення в навчальні заклади і роботодавцям.
  • Надалі постійно піклується про своїх конкурсантів, може показати їхнє зростання.
  • Якщо треба, робить артистам портфоліо, збирає аудиторію поціновувачів, просуває і рекламує, створює артистичні бренди, робить артистів відомими. І авторів, і виконавців.

В той час, коли наплодилася велика кількість конкурсних шахраїв і заробітчан, які лише торгують папірцями дипломів і пластиковими рюмками, пам’ятайте – справжній конкурс має системний підхід до роботи з конкурсантом, до творчого і освітнього процесу. Має сайт. Має багато представлених учасників і твочих робіт. Не ховає ані положення конкурсу, ані форму заявки, ані своїх координат для зв’язку. Приймає гроші легально і на законних підставах, з правильними призначеннями платежів.

Якщо ви вже вкладаєте кошти в свою участь у конкурсах, отримуйте з цих інвестицій справжню користь. Інакше папірці фейкових конкурсів ви зрештою викините на смітник, і більше у вас нічого не залишиться. Ви станете артистом, який ніхто і звати його ніяк.

Де справжні конкурси?

Не так вже і мало їх. Вот декілька наших, наприклад. Почитайте уважно положення:

Конкурс Алея Зірок | Alley of Stars

Конкурс Сузір’я Україна-Європа

Конкурс London Stars

Конкурс World Vision

Конкурс New York Starlights

Конкурс Творча Сотня

Конкурс Зірки Європи | Stars of Europe

Конкурс Різдвяна Зірка

Конкурс Музичний вітер

Конкурс Virtuoso

Конкурс Tokyo Art Ninja

Конкурс Сила Музики

Конкурс Суперпремія творчого року

Використовуйте справжні конкурси як зручний і ефективний інструмент для творчого, професійного і фінансового зростання.

5/5