2010 р.н.
Україна, смт Гвардійське Дніпропетровської обл.

Таланти:
Гітара

Програма просування талантів Star Pages

Арабське капріччіо

“Арабське капріччіо” (Франциско Торрега)

Про талант

Софія – донька одного з героїв, які віддали своє життя, захищаючи Україну. Вона мріє стати відомою в світі гітаристкою, має талант і наполегливо працює.

ДОКЛАДНІШЕ
Про Софію розповідають: “Вона дуже старанна і відповідальна дитина. Коли стало питання, чим би вона хотіла займатися додатково, окрім навчання у школі, вона відповіла, що хоче грати на гітарі. Спробувала і дуже захопилася цим інструментом, її ставлення до музики стало серйозним.
Свої здібності вона проявила відразу, як тільки пішла до музичної школи. У 9 років виступала перед викладачами Дніпропетровської музичної академії імені Глінки. Навіть виборола дипломанта 4 ступеню, що було не легко – журі прискіпливо оцінювало виступи учасників. Спочатку її навіть не хотіли допускати, бо учасниками були більш дорослі діти. Але зрештою журі погодилося прослухати Софію і… було приємно вражено!
Наш педагог Марина Миколаївна Количева пишається Софією, адже дитина старанна і талановита, вже грає І.С. Баха на гітарі, що не усім вдається у такому віці.
Батько Софійки загинув, захищаючи Україну.
Ми віримо в нашу перемогу, віримо у нашу Софійку, яка стане відомою і прославить нашу Україну! Діти – наше майбутнє, майбутнє України!”

Фото

Софія Руднєва | Sofiia Rudnieva – Алея Зірок України
Софія Руднєва | Sofiia Rudnieva

Конкурсні сторінки

Софія Руднєва

Софія Руднєва

Софія Руднєва, 12 років, на міжнародному конкурсі Зірки Європи | Stars of Europe, 14-й сезон.

Софія Руднєва – Алея Зірок України

Софія Руднєва

Софія Руднєва, 12 років, на міжнародному конкурсі New York Starlights. 6-й сезон.

Софія Руднєва

Софія Руднєва

Софія Руднєва, 11 років, на міжнародному конкурсі Алея Зірок – Країна Героїв. 13-й сезон.

ВСІ ТВОРЧІ РОБОТИ СОФІЇ

Нові конкурсні публікації цього артиста з’являтимуться на цій сторінці.

Це персональна творча сторінка-портфоліо за програмою просування талантів в Україні, Європі і США Star Pages. Ви можете отримати таку сторінку через участь у конкурсах або замовивши у Viber: 093 857-03-88.

5/5