Максим Вовковинський

2012 р.н.
Україна, м. Вінниця

Таланти:
Естрадний спів, фортепіано
Викладачі Віра Майборода, Оксана Лисюк

Програма просування талантів Hollywood

Наше небо

«Наше небо» (К. Комар)

Тарантелла

“Тарантелла” (Теодор Лак)

Про талант

Максим розповідає про себе:

“Привіт! Мені 10 років і я з міста Вінниця.

З дитинства маю безліч захоплень: найбільше це було лего, колекціонування машинок.

Вже з 1-го класу я почав займатися робототехнікою та початковим програмуванням. А також всередині мене йшла боротьба між спортом (футбол) та музикою.

Все-таки музика зайняла найбільше місце у моєму житті. З 7-ми років я займаюся професійно вокалом у концертно-навчальному комплексі “ПриватКонцерт”, керівник Віра Володимирівна Майборода.

Також навчаюся у 3-ому класі Вінницької музичної школи №2, спеціальність – фортепіано, викладач Лисюк Оксана Миколаївна.

Цьогоріч почав опановувати гру на гітарі. За три роки я маю чим пишатися, адже за цей період, а він виявися нелегким (короновірус, а зараз війна), я маю перемоги у різноманітних онлайн та оффлайн конкурсах. Активно долучався до благодійних заходів нашого міста. Звичайно, це лише мій початок, є ще над чим працювати, але я впевнено йду до своєї мети!

Часто уявляю себе на великих сценах, де із залу на мене дивляться глядачі, а я виконую улюблені пісні, навіть іноді сам собі акомпоную, буває страшно, але це надихає мене, додає більше впевненості. Я впевнений, що ці уяви обов’язково стануть реальністю. Головне працювати, навчатися та удосконалюватися. Відчуваю, що музика живе в мені!
Я пишаюся тим, що є українцем! Вірю, що скоро ми неодмінно переможемо і на нашому мирному небі сяятиме все більше й більше юних таланових зірочок!”

Фото

Конкурсні сторінки

Максим Вовковинський

Максим Вовковинський

Максим Вовковинський, 10 років, на міжнародному конкурсі Сузір’я Україна-Європа. 21-й сезон.

Максим Вовковинський

Максим Вовковинський

Максим Вовковинський, 10 років, на міжнародному конкурсі Алея Зірок – Країна Героїв. 16-й сезон.

Нові конкурсні публікації цього артиста з’являтимуться на цій сторінці.

Це персональна творча сторінка-портфоліо за програмою просування талантів в Україні, Європі і США Hollywood Promo. Ви можете отримати таку сторінку через участь у конкурсах або замовивши безпосередньо тут.

5/5