Катерина Попик

2007 р.н.
Україна, м. Чортків

Таланти:
Художнє читання
Студія “Едельвейс”
Вчитель та режисер Катерина Чуйко

Програма просування талантів Hollywood

Задивляюсь у твої зіниці

“Задивляюсь у твої зіниці” (В. Симоненко)

Про талант

Катерина розповідає про себе:

“Усім привіт!

“Я – ластівка надзвичайна і шанувальниця гарних речей” – саме ця фраза стала початком моєї театральної кар’єри кілька років тому.

Мені дали батьки чудове українське ім’я – Катерина. Прізвище моє – Попик, мені 15.

Я допитлива, спостережлива, активна, комунікабельна, товариська. Ніколи не дозволяю проблемам захмарювати посмішку, ціную доречний жарт, намагаюся йти життєвими шляхами в парі з оптимізмом, вірою, надією та любов’ю, як і мій батько, котрий зараз захищає рідну Україну від ворога. Терпляча, рішуча і відповідальна, як моя матуся, а також відкрита світові, новим ідеям і можливостям.

Мене цікавить усе! Легко захоплююсь різноманітними речами, тому маю багато хобі. Закінчила мистецьку школу, але й досі продовжую малювати. Також, я – актор-аматор театру “Mirror”. Грала в патріотичній виставі “Хто він?”, “Сватання на Гончарівці”, “Лісова пісня”, “Дюймовочка”.

До вподоби мені й заняття вокалом у тріо “Euphoria”.

Переконана, ким би я не стала в житті, мистецтво у будь-якому вияві допоможе мені ластівкою підійматись до обраних та омріяних висот.

Конкурсні сторінки

Катерина Попик

Катерина Попик

Катерина Попик, 15 років, на міжнародному конкурсі Алея Зірок – Країна Героїв. 15-й сезон.

Нові конкурсні публікації цього артиста з’являтимуться на цій сторінці.

Це персональна творча сторінка-портфоліо за програмою просування талантів в Україні, Європі і США Hollywood Promo. Ви можете отримати таку сторінку через участь у конкурсах або замовивши безпосередньо тут.

5/5