Аліса Бурак

2008 р.н.
Україна, м. Покровськ Донецької області
Instagram

Таланти:
Декоративно-ужиткове мистецтво
(Cтудія образотворчого мистецтва “Берегиня”)

Програма просування талантів Hollywood

Про себе

Зараз мені вже важко пригадати момент, коли малювання стало значною частиною мого життя. Здається, так було завжди. На заняттях в дитячому саду, на уроках в школі, у вільний час вдома я з радістю брала в руки олівець чи пензлик, щоб висловити на папері щось своє.

Звичайно, не завжди мої малюнки – це якісь емоції, повні глибокого змісту. Часто це начерки, в яких я відточую свою майстерність – намагаюся вловити вираз обличчя, подружитися з тінями або фактурами, одужати динаміку або виявити найкраще поєднання кольорів. Мені хочеться рухатися до досконалості, опановувати новими навичками, рости над собою, а для цього потрібно працювати. Звичайно, малювання приносить мені задоволення, але тільки коли я задоволена своїми успіхами.

Буває і так, що малюнок змушує мене турбуватися – задумка, яка не вийшла, ідея, яка в голові виглядала куди краще, ніж на папері. Але я не опускаю руки і не здаюся. Іноді щось треба відкласти, щоб повернутися до нього пізніше. Адже для художника натхнення дуже важливо. Але іноді я пересилює себе і роблю роботу над помилками, шукаю відповіді на питання, чому не вийшло це чи то. Так мої навички стають краще.

Я думаю, що мені ще належить дуже багато чому навчитися. І це хороша новина, адже коли тобі є до чого прагнути, твоє життя стає яскравішим і насиченим. Я дуже люблю малювати і вважаю свій інтерес дуже корисним, тому що саме картини допомагають людям розвиватися духовно. Я сподіваюсь, що у майбутньому я стану відомим художником і мої картини будуть дарувати натхнення іншим.

Творчі роботи

Аліса Бурак – Гарна курочка | А3, гуаш
Аліса Бурак – Гарна курочка | А3, гуаш
Аліса Бурак – Весна прийшла | А3, акварель
Аліса Бурак – Весна прийшла | А3, акварель
Аліса Бурак – Мій любий друже | А3, змішана техніка
Аліса Бурак – Мій любий друже | А3, змішана техніка

Фото

Аліса Бурак | Alisa Burak
Аліса Бурак
Аліса Бурак | Alisa Burak
Аліса Бурак

Конкурсні сторінки

Аліса Бурак | Alisa Burak

Alisa Burak, 14 years old, Pokrovsk, Ukraine. Visual arts. Constellation of Talents contest. Season 2. New York Starlights UA. Season 4.

Нові конкурсні публікації цього артиста з’являтимуться на цій сторінці.

Це персональна творча сторінка-портфоліо за програмою просування талантів в Україні, Європі і США Hollywood Promo. Ви можете отримати таку сторінку через участь у конкурсах або замовивши безпосередньо тут.

5/5