Суперпремія року 2021 – Алея Зірок України

247

Це оголошення переможців Суперпремії за підсумками 2021-го творчого року в Україні (сторінка результатів).

Алея Зірок України: Суперпремія року – щорічний всеукраїнський Суперконкурс талантів як підсумок творчого року. Суперконкурс визначає, хто виявився найкращим серед кращих в Україні за цей творчий рік.

Суперконкурс складається з відбіркових фахових конкурсів, на які учасники подають конкурсні творчі роботи, а також представляють на розгляд журі Суперпремії свої творчі досягнення за рік – інші найбільш вдалі роботи, творчі, культурні і соціальні досягнення.

Фахові конкурси визначають учасників, які стають Номінантами Суперпремії Алеї Зірок України. Далі серед Номінантів журі визначає переможців – володарів Суперпремії Алеї Зірок України.

Будь-яка творча людина може взяти участь у відбірковому фаховому конкурсі Суперпремії, надавши необхідні творчі матеріали на розгляд журі і сплативши конкурсний збір. Дуже важливо надати, крім суто конкурсних творчих робіт, інформацію і посилання на цікавий творчий доробок за цей рік – журі може присудити перемогу в номінації “Творче зростання за рік” учаснику, творчі роботи якого не перемогли у фахових номінаціях.

Учасники, які упродовж року 5 разів брали участь в будь-яких наших конкурсах, автоматично (за згодою) стають учасниками відбору на Суперпремію року.

В Суперпремії можна брати участь повністю дистанційно, при цьому документи конкурсів спеціально адаптовані Творчим об’єднанням “Сузір’я Україна” і ідеальні для атестації в Україні – двотуровість з одним очним туром, кому треба (схвалення Міністерства культури та інформаційної політики України).

Заявки на Суперпремію приймаються до 31-го грудня 2022 року включно.