Фанати суперзірок – як вони себе звуть?

1011

Фанати артистів завжди збираються в групи і утворюють цілі фандоми (fandom – спільнота фанатів). Як звуться різні фанатські тусовки найпопулярніших артистів?

Фанати Джастіна Бібера – Белібери (Beliebers)

Шанувальники Джастіна були одні з перших, хто придумав ім’я своєму фандому, схрестивши слово “believer” (той, хто вірить) і прізвище улюбленого співака.

Фанати Тейлор Свіфт – Свіфтіси (Swifties)

Фанати Тейлор Свіфт називаються Свіфтіси, це варіація на тему її прізвища. Деякі артисти самі придумують назву своїм фандомам, але Свіфтіси дійшли до цього самостійно.

Фанати One Direction – Дирекшіонери (Directioners)

Дирекшіонери є грізною силою і одним з найпалкіших фандомів на сьогоднішній день. Самі музиканти дуже цінують своїх шанувальників: одного разу Гаррі Стайлс врятував дирекшіонера, якого мало не розтоптали папараці.

Фанати Селени Гомес – Селенатори (Selenators)

Селенатор – одна з найбільш вдалих самоназв фандомів. Мало того, що воно повністю включає в себе ім’я зірки, воно також звучить як Термінатор, втілення сили і могутності.

Фанати Демі Ловато – Ловатики (Lovatics)

Згідно Urban Dictionary, існує чіткий поділ між фанатом Демі і істинним Ловатиком. Ловатик по-справжньому любить Демі і буде підтримувати її незважаючи ні на що. Ловатик не кине Демі за те, що вона недосконала, він буде любити її ще більше за всі її недоліки.

Фанати Кеті Перрі – КетіКетс (KatyCats)

Назва «КетіКетс» грунтується на безмежній любові Кеті Перрі до котячих. Згідно з легендою, міс Перрі особисто схвалила назву фандому і активно використовує його в Twitter.

Фанати Ріанни – Морський флот Ріанни (Rihanna Navy)

Ріанна стала називати своїх шанувальників флотом після своєї ролі офіцера у фільмі «Морський бій». Так назва і залишилася.

Фанати Little Mix – Міксери (Mixers)

Міксери запозичили назву для своєї фанбази прямо з назви своєї улюбленої групи. Можна сказати, що саме завдяки міксерам Little Mix стали так популярні: інакше як би вони виграли X Factor без голосів своїх прихильників?

Фанати Леді Гаги – Маленькі монстри (Little Monsters)

Кажуть, що саме Леді Гага придумала називати своїх фанатів Маленькими монстрами. А сама Гага вважає себе Матір’ю монстрів.

Фанати Еда Ширана – Ширіос (Sheerios)

Фанати Еда Ширана довго не могли визначитися, як їм себе називати – Ширіос або Ширанатори. Але сам Ед схвалив Ширіос, значить так тому і бути.

Фанати Бейонсе – Бджолиний вулик (Bey Hive)

Фанати Бейонсе підійшли до справи креативніше багатьох – вони називають себе Bey Hive, відсилаючи нас до імені діви, співзвучного слову “bee”, тобто бджола.

Фанати Майлі Сайрус – Смайлери (Smilers)

Цінителі творчості Майлі Сайрус звуть себе Смайлери, і це не дивно – адже Майлі з дитинства звали Смайлі за те, що вона постійно посміхалася. Цікаво, що саме з цього прізвиська співачка і зробила собі ім’я Майлі. Насправді її звуть Destiny Hope Cyrus.

Фанати Нікі Мінаж – Барбз (Barbz)

Мінаж сама дала назву своїм шанувальникам – вона кличе їх Барбіз, або скорочено Барбз. Назву взято з однієї з перших пісень “Harajuku Barbie” (Барбі з Харадзюку).

Фанати 30 Seconds To Mars – Ешелон (Echelon)

“Echelon” також є однією з перших пісень 30 Seconds To Mars, що подарували назву всій фанатської бази групи Джареда Лето. Ешелон активно займається просуванням «марсів» і нічого не вимагає натомість.

А як називатиметься ваш фандом?

5/5