Конкурс NEW YORK STARLIGHTS

118

Міжнародний конкурс NEW YORK STARLIGHTS | Зоряні вогні Нью-Йорка, 12-й сезон, запрошує всіх творчих людей, авторів і виконавців будь-якого віку і рівня майстерності – солістів і колективи, дітей і дорослих, творчі родини. Також – педагогів в номінацію “Педагогічна майстерність”.

Зручна дистанційна участь.

Конкурс двотуровий, ідеальний для атестації викладачів – дипломи, подяки і сертифікати містять усю необхідну інформацію, а також додаткову, яка потрібна конкретному викладачеві в конкретному випадку (зазначайте це в заявках). Також додано пакет участі “Стандарт+Сертифікат” з сертифікатом підвищення кваліфікації на 10 годин.

Конкурс також ідеальний для талантів, які хочуть творчо зростати, публікуватися, просуватися, отримувати пропозиції від колег і роботодавців, збирати власні аудиторії фанатів, продавати творчі роботи, ставати авторами і виконавцями, відомими в Україні, Європі і в світі.

Положення і заявка

Конкурс New York Starlights talent contest | Алея Зірок України – всеукраїнські та міжнародні конкурси

______

Також для вчителів: курс підвищення кваліфікації (сертифікат на 60 годин) педагогічних та науково-педагогічних працівників закладів мистецької освіти “Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ“.

Viber: (093) 857-03-88
Алея Зірок України
ТО “Сузір’я Україна”
Творча екосистема “Музика”
Constellation World Talent Network
Зіркові сторінки для просування талантів

КОНКУРСИ

Запрошуємо всіх творчих людей будь-якого віку і рівня майстерності на наші конкурси, які відбуваються постійно. Всі конкурси тут.

Всі конкурси - Алея Зірок України
5/5