Все для вчителя

1851

Вчителю, викладай на “Музиці”!

Диригент онлайн

Мета всеукраїнської творчої екосистеми “Музика” – залучити до культурного музичного процесу в Україні, Європі і в світі кожну творчу людину нашої країни – дітей, підлітків, молодь, творчих людей будь-якого віку, зокрема людей з особливими портебами – з будь-якого населеного пункту України.

Для цього ми запрошуємо музикантів, вчителів читати цікаві лекції, проводити уроки і майстер-класи на нашому сайті.
Докладніше →


Курси підвищення кваліфікації

Зараз для підвищення кваліфікації вчителів на “Музиці” доступні такі курси:

Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ

Музична індустрія
Що таке музична індустрія? Як вона працює в світі? Чому без знань про неї і навичок роботи в ній освіта музиканта залишається половинчастою?

А також:
– Суперзірки світової музичної індустрії – чого вчить нас їхній досвід.
– Як виховати успішного музиканта і місце вчителя в сучасній музичній індустрії.
– Як стати успішним і багатим вчителем сотень учнів по всій Україні і за кордоном.
– Як вчитель може бути музичним менеджером і продюсером для своїх учнів.
На ці та багато інших запитань відповідає цей курс.
Докладніше →


Агенти Музики

Агенти Музики

Всеукраїнська творча екосистема “Музика” запрошує до співпраці музикантів, викладачів музики і вокалу, менеджерів, любителів музики, всіх громадян, яким не байдужий рівень культури в Україні.

Ставайте Агентами Музики у вашому регіоні.
Докладніше →


Конкурси

В наших конкурсах беруть участь не лише учні, а і вчителі зі своїми творчими роботами – виконавськими і авторськими – піснями, музикою, аранжуванням тощо.

Конкурсанти отримують дипломи, подяки, сертифікати учасників інноваційного освітнього культурного процесу, а також персональні сторінки, просування, рекламу, створення брендів артистів, збирання аудиторії, запрошення на онлайн концерти (глядачі платять артистам).

Сузір’я Україна-Європа

Сузір’я Україна-Європа

Сузір’я Україна-Європа – міжнародний професійний продюсерський онлайн конкурс співаків, музикантів, авторів пісень і музики.
Докладніше →


Сила Музики | The Power of Music

Сила Музики | The Power of Music

Сила Музики | The Power of Music – міжнародний професійний продюсерський постійний онлайн конкурс співаків, авторів пісень, музикантів-інструменталістів, композиторів.
Докладніше →


Зірки Європи | Stars of Europe

Зірки Європи | Stars of Europe

Зірки Європи | Stars of Europe – міжнародний професійний, продюсерський, багатожанровий, постійний онлайн конкурс співаків, авторів пісень, музикантів-інструменталістів, композиторів, танцюристів, хореографів, акторів.
Докладніше →


Virtuoso

Virtuoso talent contest - конкурс талантов

Virtuoso – міжнародний професійний, продюсерський, багатожанровий, постійний онлайн конкурс співаків, авторів пісень, музикантів-інструменталістів, композиторів, танцюристів, хореографів, акторів. Для тих, хто прагне стати віртуозом.
Докладніше →

5/5