Підвищення кваліфікації

1389

ГО «Креативні екосистеми» (ЄДРПОУ 43534220) є суб’єктом надання освітніх послуг з підвищення кваліфікації педагогічних працівників згідно з КВЕД 85.59 в Національному класифікаторі України та згідно з пунктом 9 Порядку підвищення кваліфікації педагогічних та науково-педагогічних працівників, відповідно до якого суб’єктом підвищення кваліфікації може бути заклад освіти (його структурний підрозділ), наукова установа, інша юридична чи фізична особа, у тому числі фізична особа-підприємець, що надає освітні послуги з підвищення кваліфікації педагогічним та/або науково-педагогічним працівникам.

Наші онлайн-курси підвищення кваліфікації освітян повністю відповідають вимогам Порядку підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників (Постанова Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 р. №800 зі змінами та доповненнями від 27 грудня 2019 р. №1133).

Сертифікати онлайн курсів Творчої екосистеми “Музика” (проект ГО «Креативні екосистеми») для вчителів повністю відповідають вимогам пункту 13 Порядку підвищення кваліфікації педагогічних та науково-педагогічних працівників і можуть бути офіційно зараховані як підвищення кваліфікації. Сертифікати містять відомості про обсяг курсу в годинах, форму навчання та підтвердження його результатів, перелік компетентностей, що вдосконалили (набули) слухачі, та іншу необхідну інформацію.

Курси підвищення кваліфікації

Зараз для підвищення кваліфікації вчителів на “Музиці” доступні такі курси.

Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ

Музична індустрія
Що таке музична індустрія? Як вона працює в світі? Чому без знань про неї і навичок роботи в ній освіта музиканта залишається половинчастою? На ці та багато інших запитань відповідає цей курс.
Докладніше →

5/5