Музика – для вчителя

2701

Вчителю, викладай на “Музиці”!

Всеукраїнська творча екосистема “Музика” запрошує до співпраці музикантів, викладачів музики і вокалу, яким не байдужий рівень культури в Україні.

Мета “Музики” – залучити до культурного музичного процесу в Україні, Європі і в світі кожну творчу людину нашої країни – дітей, підлітків, молодь, творчих людей будь-якого віку, зокрема людей з особливими портебами – з будь-якого населеного пункту України.

Для цього ми запрошуємо музикантів, вчителів читати цікаві лекції, проводити уроки і майстер-класи у вигляді відеозаписів на нашому сайті.

Як ми це робимо

Ми з вами робимо це таким чином.

  1. Ви записуєте короткий відео анонс (тизер) лекції, уроку, майстер-класу, які ви можете читати/викладати, навіть на телефон, і надсилаєте нам.
  2. Ми публікуємо анонс і попередньо збираємо аудиторію бажаючих подивитися.
  3. Коли збирається мінімально необхідна кількість глядачів, ми отримуємо повне відео, домовляємося з вами про дату показу цієї повної версії відео (яку ми можемо робити разом, допомагаючи в монтажу тощо).
  4. Показуємо відео, видаємо сертифікати глядачам і вчителю, розподіляємо прибуток (якщо лекція, урок, майстер-клас – платні).

Ми також вітаємо цікаві творчі пропозиції від професіоналів.

Подробиці співпраці обговорюються у співбесіді (email, телефон, месенджери, соцмережі).

Запрошуємо!

Заявка

    ХТО ВИ В МУЗИЧНОМУ ПРОЦЕСІ ↓

    Урок музики


    Беріть участь в конкурсах

    Сузір’я Україна-Європа

    Сузір’я Україна-Європа

    Сузір’я Україна-Європа – міжнародний професійний продюсерський онлайн конкурс співаків, музикантів, авторів пісень і музики.
    Докладніше →


    Сила Музики | The Power of Music

    Сила Музики | The Power of Music

    Сила Музики | The Power of Music – міжнародний професійний продюсерський постійний онлайн конкурс співаків, авторів пісень, музикантів-інструменталістів, композиторів.
    Докладніше →


    Зірки Європи | Stars of Europe

    Зірки Європи | Stars of Europe

    Зірки Європи | Stars of Europe – міжнародний професійний, продюсерський, багатожанровий, постійний онлайн конкурс співаків, авторів пісень, музикантів-інструменталістів, композиторів, танцюристів, хореографів, акторів.
    Докладніше →


    Virtuoso

    Virtuoso talent contest - конкурс талантов

    Virtuoso – міжнародний професійний, продюсерський, багатожанровий, постійний онлайн конкурс співаків, авторів пісень, музикантів-інструменталістів, композиторів, танцюристів, хореографів, акторів. Для тих, хто прагне стати віртуозом.
    Докладніше →

    5/5