Просування артистів

201

Ми просуваємо артистів – авторів і виконавців – в Україні, Європі і в світі. Публікуємо творчі роботи, збираємо онлайн портфоліо творчим людям, рекламуємо і просуваємо їх в мережі. Створюємо бренди артистам.

Якщо вас немає в мережі, в інтернеті – для широкої публіки ви не існуєте як артист, автор, виконавець. Ви є в цьому світі, але про ваш талант майже ніхто не знає. Але саме аудиторія, велика аудиторія, яка зараз знаходиться в мережі, робить талановитих людей зірками і суперзірками. І мільйонерами.

Вже час збирати все до купи, робити сторінку-портфоліо, промо-сторінки, Star Pages, Hollywood Pages, сторінки персональних концертів, персональних виставок тощо.

Отримувати коментарі, рецензії і поради фахівців, і навіть дипломи і сертифікати наших конкурсів і каталогів – кому це треба.

Ваші творчі роботи мають працювати на вас цілодобово. Тоді, коли автори і артисти працюють над новими роботами, і тоді, коли вони сплять. Ми, як творчі люди, просуваємо вас і ваші портфоліо творчо і артистично, і професійно – як професіонали.

Дізнатися докладніше про нашу програму і надіслати нам заявку на просування ви можете зі сторінки Просування талантів.

Запрошуємо!

Просування талантів
5/5