Конкурс Зірки Європи

171
Зірки Європи – конкурси | Stars of Europe contests

Міжнародний конкурс Зірки Європи | Stars of Europe запрошує таланти всіх мистецтв: початківців і майстрів, учнів і вчителів, дітей і дорослих, солістів і колективи, творчі родини. Зручна дистанційна участь, при цьому документи конкурсу ідеальні для атестації вчителів.

Учасники отримують фахове оцінювання, коментарі майстрів, призи, а також просування і рекламу в Україні, Європі і США. І додаються в продюсерський каталог Алея Талантів України, рейтинговий каталог Алея Зірок України, у Всеукраїнський рейтинг талантів Національний Творчий Чарт.

Кожен фіналіст отримує диплом (а вчитель – подяку і сертифікат) свого фахового конкурсу (конкурс піаністів, конкурс композиторів, конкурс співаків, конкурс художників, конкурс танцюристів тощо).

Це не просто конкурс. Це творча програма, яка публікує, рекламує і просуває творчі роботи учасників, яка робить таланти відомими.

Будь ласка, дивіться докладніше про номінації (фахові конкурси), а також іншу інформацію про конкурс на сторінці з повним Положенням і заявкою на участь тут.

5/5